Szúnyogirtás

Szúnyogirtás

Hogyan lépünk fel a szúnyogirtás során?

Zárt tértben a szúnyogirtás nagyon hatékony, mivel az egyedi szúnyogirtó alkalmazások után a kertevőirtó szakértő hidegköd képzéssel és ULV eljárással végzi a szúnyogirtást.

Kültéren melegköd képzéssel vagy ULV eljárással tesszük ugyanezt.

Napjainkban többféle szúnyog is fellelhető hazánkban, és ez a szám egyre csak nőni fog.

A nőstény szúnyog petéit száraz helyre teszi nyár végén, ősz elején, vízparton a vízi növényekre. Ezután a nőstény elpusztul, de a peték áttelelnek. Tavasszal az áradás után, ha legalább 8 fokos víz éri a petéket, majd visszahúzódik, megindul a fejlődési folyamat. Csípése kellemetlen viszketést hagy maga után, bármelyik élőlény vérével táplálkozik.

Fejlődése lassú kb. 10 hónap, ezért inkább állóvizekben találhatók meg, ahol a nőstény a felszínre teszi a petéit. Érdekes tény, hogy csak a nőstény táplálkozik vérrel, mely a peterakáshoz elengedhetetlen. Nem szeretik a közvetlen napfényt, az erősebb légmozgást, napnyugta után fokozottan aktívak.

Ha az Ön környezetét is ellepték a szúnyogok, ne késlekedjen! Vegye fel a kapcsoaltot a Profitox-al az alábbi elérhetőségek egyikén!

Kapcsolat

Debrecen
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
+36 20 346 3682
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
Kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt helyesen töltött ki!