Egérirtás

Egérirtás

Az egérirtás szintén professzionális kártevőirtást igényel, mivel egészségügyi, járványügyi és fogyasztóvédelmi szempontból is rendkívül fontos.

Hívja a Profitox-ot, és előzetes felmérés után kiválasztjuk az Ön esetére leginkább ideális egérirtás módját. Ma már olyan rágcsálóirtó szerek vannak, melyek gyermekek és háziállatra nem jelentenek veszélyt, mindezek mellett jobb távol tartani tőlük.

Hatékony egérirtás a Profitox szakembereivel. Az egérméreg fogyasztása már az egér ürülékén is látszik, és az irtószer akár házilag is pótolható.

A Profitox szakszerű, gyors egérirtás mellett az egerek és a patkányok jelenléte akár 1 hét alatt megszűnhet.

Egérirtás gyorsan és hatékonyan, biztonságos módon!

Az egérirtás történhet ultrahangos berendezéssel, csapdák, vagy méreg kihelyezésével.

Az ultrahangos egérriasztó 220V-os hálózati forrásról 24 órában biztonságosan alkalmazható. A 20.000-27.000 közötti frekvencia az ember és a háziállatok számára nem hallható, így nem zavaró. Rágcsálóirtás során biztosítsuk a helyiség(ek) behatolási pontjainak lezárását.

Az egérirtás és patkányirtás történhet egyidőben!

Fontos tudni, hogy akár a patkányok, az egerek is sokféle fertőző betegséget terjeszthetnek.

Az egérről néhány szóban…

Az egér fogai folyamatosan nőnek, ezért gyakran kell rágnia, hogy koptassa azokat. Egy egér egy évben 2 kg élelmet is elfogyaszthat, ennek sokszorosát teszi tönkre. Mindenevő és így mindent be is szennyezhet. Az egérnek nagyon jó szaglása van. Az elektromos vezetékeket is megrágja, mellyel komoly károkat okozhatnak. A nőstény egér egy évben akár 60 utódot is szülhet.

Ha Ön is szeretne megszabadulni ingyenélőitől, keressen a Profitox szakértőit az alábbi elérhetőségek egyikén!

Kapcsolat

Debrecen
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
+36 20 346 3682
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
Kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt helyesen töltött ki!