Darázsirtás

Darázsirtás

A darázsirtás fokozott figyelmet igényel. A leghatékonyabb a darázsfészek megkeresésével az egész fészket egyszerre elpusztítani.

Hogy megy a darázsirtás?

Beltérben hidegköd és ULV eljárással, nyílt területen melegköd képzéssel. Vagy porozással, amit a darazsak a lábukon visznek be a fészekbe, ezzel megölve a királynőt is.

A darázs…

Viszonylag nagytestű rovar, testük fekete és sárga színű. Erős rágó szájszervei vannak, fullánkját veszély esetén használja. A darazsak többféle fajtáját különböztetjük meg, mint a kecskedarázs és a német darázs, melyek hosszúsága elérheti a 20 mm-t, vagy a lódarázs, amely 35 mm is lehet. A darazsak kb. 4 hét alatt fejlődnek ki és akár 1 évig is élhetnek. Társas lények, kolóniákban élnek, melynek tagjai akár 5000 egyedet is számlálhatnak. A királynő petéket rak, a dolgozók pedig ellátják a királynőt és a fészket bővítik. Nappal aktívak, mely aktivitás az aktuális hőmérséklettől függ.

Darázs – Profitox.hu

Hol találhatok darázsfészket?

Padlások, ablaktokok és fal találkozásánál pl…

A darázscsípés fájdalmas, erre érzékeny embereknél, nagyon komoly problémákat okozhat.

Gyors és hatékony darázsirtás miatt vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Kapcsolat

Debrecen
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
+36 20 346 3682
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
Kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt helyesen töltött ki!