Bolhairtás

Bolhairtás

Ismerje fel, hogy mivel áll szemben!

A Profitox-al 24 órán belül megszabadulhat az elszaporodott bolháktól, melynek háromféle módját alkalmazzuk: bolhairtó szerrel, bolhairtó porral vagy bolhairtó permettel.

Hogyan fertőz?

Akár a szúnyog, vérszívás közben juttatja a kórokozókat az szervezetbe mind az emberbe, mind az állatokba, melyek betegséget okozhatnak. Jó tudni, hogy ahol 1 bolha van, ott több ezer pete is lehet.

Milyen környezetben él?

A kutyabolha számára 18-20 celsius fok és 70-80%-os páratartalom a legkedvezőbb körülmények. Hidegben szinte mozdulatlan, melegben nagyon élénkek.

Néhány szó a bolháról…

A bolha vérszívó rovar, csak vérrel táplálkozik. Nagyon nagy szerepük van az állatról emberre terjedő fertőző betegségek terjesztésében. A bolha rohadó, szerves anyagba rakja petéit, mint például húsba, dögbe. Tartós melegben a fejlődés üteme jelentősen felgyorsul. Méretük elérheti a 4 mm-t is, fényes testük barna, lapos, lábaik karmokban végződnek, hátsó lábpárja ugróláb. A bolha vérszívása 1 perctől 2,5 óráig is terjedhet. Leggyakrabban lágy részekben és deréktájon találhatók meg. Miután jól lakott, elhagyja a testet, és sötét, védett helyen húzza meg magát. A bolha rendkívül szívós rovar, akár 3 hónapig is elél táplálék nélkül.

Hogyan előzhetem meg?

Ahogy szinte minden kártevővel szemben, a bolha ellen is a tisztaság a legjobb védekezés. Elszaporodásuk ellen a permetezés a legalkalmasabb, de a porozás is megfelelő alkalmazás lehet bizonyos esetekben.

Hogyan történik az irtás?

A lárvák irtására a padlók forró vízzel történő felmosása a legalkalmasabb, de szakértőink által végzett permetezéssel biztos a siker. Bolhairtás előtt alaposan ki kell takarítani, és az összegyűjtött szemetet el kell égetni. A porozószerekkel a textília és a kárpitozott bútor is kiválóan kezelhető. Egyes porozószerek, melyik természetes piretrint tartalmaznak, a háziállatok kezelésére is alkalmasak.

Az Ön környezetét is ellepték a bolhák? Ne késlekedjen, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

Kapcsolat

Debrecen
Kérjük, írja le a fennálló problémát és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon!
A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
+36 20 346 3682
Köszönjük, megkaptuk levelét! Hamarosan válaszolni fogunk.
Kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt helyesen töltött ki!